Nongshim Mu Pa Ma Tang Myun - Warzywna zupa instant 122g
Opis
Nongshim Mu Pa Ma Tang Myun to koreańska zupa warzywna. Mu Pa Ma Tang Myun nie zawiera mięsa, tylko i wyłącznie warzywa.
Mu Pa Ma Tang Myun nie jest pikantna jak większość koreańskich zup. Polecamy spróbować tej niesamowitej koreańskiej zupy Mu Pa Ma Tang Myun.
Składniki: Mąka PSZENNA wzbogacona (niacyna, żelazo, tiamina, ryboflawina, kwas foliowy), olej palmowy, skrobia, skrobia modyfikowana ziemniaczana, sól, maltodekstryna, <2% zawartości: ekstrakt z anchovies, czarny pieprz, barwnik (karmel), syrop kukurydziany, suszone warzywa (szczypiorek, kapusta, czosnek, rzepa), dekstroza, wzmacniacze smaku (E628, E631), suszone warzywa (szczypiorek, czerwone chili), czosnek, imbir w proszku, szczypiorek w proszku, ekstrakt zielonej herbaty, białko PSZENNA, kukurydziane i SOJOWE hydrolizowane, skrobia z tapioki modyfikowana, ekstrakt grzybowy, naturalne aromaty, cebula, węglan potasu, ekstrakt rzodkwi, czerwone chili, barwnik (ryboflawina), mąka ryżowa, ekstrakt wodorostów, olej sezamowy, węglan sodu, fosforan sodu, sos SOJOWY (SOJA, PSZENICA, sól), ekstrakt z kiełków SOI, cukier, białko SOJOWE (mąka SOJOWA odtłuszczona, białko SOJOWE hydrolizowane, gluten PSZENNY, karmel), przeciwutleniacz (tokoferole), ekstrakt drożdżowy. Może zawierać: JAJA, RYBY, ORZESZKI ziemne, MLEKO, SKORUPIAKI. Informacja o alergenach: PSZENICA, GLUTEN, RYBY (anchovies), SOJA.
Wartości odżywcze w 100g: Energia: 1784kJ/426kcal, tłuszcz: 13,0g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,6g), węglowodany: 67,0g (w tym cukry 3,0g), białko: 10,0g, sól: 4,1g. Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
Waga netto: | 122g |
Kraj pochodzenia: | Korea Południowa |