Makaron w czerwonej fasoli Samyang Chacharoni 140g
Opis
Samyang Chacharoni to jeden z nielicznych ŁAGODNYCH makaronów, które pochodzą z Korei Południowej. Makaron z sosem z czerwonej fasoli i soi o tradycyjny smak, którym zajadają się Azjaci od wieków. Lekko mdły, słodki i aromatyczny sos genialnie smakuje z grubym makaronem.
Spróbuj fantastycznego makaronu w sosie z czerwonej fasoli Samyang Chacharoni.
Składniki: MAKARON (73,7%): mąka PSZENNA, modyfikowana skrobia z tapioki, rafinowany olej palmowy, gluten PSZENICZNY, sól rafinowana, emulgator: lecytyna SOJOWA, olej SOJOWY, regulatory kwasowości: węglan potasu, węglan sodu, fosforan sodu, kwas cytrynowy; zagęstnik: guma guar, czysta woda, olej z zielonej herbaty. ZUPA/SOS (24,0%): pasta z czarnej fasoli, woda, cebula, substancje słodzące: cukier biały, syrop kukurydziany, olej SOJOWY, barwnik: karmel, sztuczny aromat wołowy w proszku, cebula w proszku, teksturowane białko SOJOWE w proszku, oliwa z oliwek extra virgin, wzmacniacz smaku: rybonuk leotydy disodowe; modyfikowana skrobia ziemniaczana, regulatory kwasowości: węglan potasu, węglan sodu, fosforan sodu, pirofosforan sodu. POSYPKA (2,3%): teksturowane białko SOJOWE, suszona cebula w płatkach, suszona kapusta w płatkach, suszony mrożony zielony groszek.
Wartości odżywcze w 100g: Energia 1614kJ/386kcal, tłuszcze 12,1g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,7g, węglowodany 57,1g w tym cukry 5g, białko 12,1g, błonnik 3,6g, sól 2,1g.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Do wrzącej wody ~500ml dodaj makaron, po ~5 minutach odcedź makaron i przełuż na patelnię, dodaj sos i 8 łyżek wody i podsmaż przez ~30 sekund. Dodaj przyprawy.
Dane techniczne
Waga netto: | 140g |
Kraj pochodzenia: | Korea Południowa |